Ara

Okulumuz 3-İ Sınıfı Öğrencilerinin bu sene yürüttükleri "Little Recyclers" (Minik Geri Dönüştürücüler) eTwinning projesi ile Geri dönüşümde doğadan yola çıkarak, doğadaki geri dönüştürücüleri fark ederek STEM etkinliklerini kullanarak, öğrencilerde çevre bilinci oluşturacak ve doğayı korumak amacı ile sağlıklı ve yaşanabilir bir çevre oluşturacak, doğal hayatı kavrayacaklardır.

Kas

Okulumuz 3-İ sınıfı öğrencilerinin bu sene yürüttükleri "Math Is Everywhere With Stem" eTwinnig projesinde Stem uygulamaları ile matematiği bir araya getirerek 21.yüzyıl Matematik becerilerini kazanacaklar.

Kas

Okulumuz öğretmenlerinden Sibel İLASLAN ve Bilal YUMRU'nun yürüttüğü etwinning projeleri ulasal kalite etiketi ile ödüllendirildi.

Kas

Okul Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Servisimiz tarafından velilerimize yönelik Sınır Koyma konulu seminerimiz gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Okul Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisimiz tarafından  tüm öğrencilerimize yönelik Sınır Koyma konulu rehberlik etkinlikleri gerçekleştirilmiştir. Bu kapsamda öğrencilerimizle mahremiyet, sınır koyma ve hayır diyebilme becerileri üzerine çalışmalar yapılmıştır.

Ekm

Okul Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisimiz tarafından 1. sınıfa başlayan öğrencilerimize yönelik "Psikolojik Danışma ve Rehberlik

Servisi'nin Tanıtılması" konulu seminer verilmiştir.

Gökkuşağı Balığı Hikayesi kuklalarımız ile canlandırılmış, ardından servisimiz tanıtılmıştır.

Ekm

Okulumuz öğretmenlerinden Bilal Yumru, Sibel İlaslan ve Tamer Orhan Harezmi Eğitim Modeli Eğitici Eğitimi'ni başarı ile tamamlamıştır. Kasım ayında okulumuzda  projemiz ile Harezmi Eğitim Modeli uygulanmaya başlanacaktır.

Ekm

3/B sınfımız demokrasinin gereğiyle sınıf başkanını ve yardımcısını seçim ile belirledi.

Ekm

3/B sınıfı öğrencilerimiz sınıf öğretmenleri Bilal YUMRU rehberliğinde codeweek (kodlama haftası) kapsamında çeşitli kodlama etkinlikleri etkinlikler yaptı.

Ekm

Sınıf Öğretmenimiz Bilal YUMRU'nun rehberliğinde öğrencilerimiz kedi ve köpek mamalarını sokak hayvanlarına ulaştırdılar.

Ekm

İlimiz yerel hedefi olarak belirlenen Sınır Koyma hedefimizle ilgili Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Sınır Koyma konulu veli broşürümüz yayınlanmıştır.

Haz

2/B sınıfı öğrencilerimiz yürüttükleri eTwinning projesi kapsamında yaptığı etkinlik kapsamında bursamızın tarihi dokusunu tanıdılar.

May

Out Of School projemizde yer alan öğrecilerimiz projede yer alan ortak öğrencilerle birlikte çevresindeki ağaçları tanıtan sesli e kitap oluşturdular.

May

Out Of Scholl projesinde yer alan öğrencilerimiz birbirleriyle tanıştı.

May

Out Of School eTwinning prjesi kapsamında okulumuz 2/B sınıfı öğrencileri kendilerini tanıttı.