Mrt

Mangala oyununda yarışmaya katılan 2E sınıfı öğrencimiz Hamza Turgut'u, Q-Bitz oyununda tunuvaya katılan 2E sınıfı öğrencimiz Zümra Düzenci'yi, Equilibro oyununda tunuvaya katılan 3İ sınıfı öğrencimiz Kerem Turgut'u, Küre oyununda turnuvaya katılan 3F sınıfı öğrencimiz Enes Bilek'i ve Pentago oyununda turnuvaya katılan 4B sınıfı öğrencimiz Emin Maral'ı tebrik ederiz.

Mrt

4-A sınıfı olarak "Hayatımızdaki Bilim" etkinliğimiz kapsamında  davetimizi geri çevirmeyerek bizleri onurlandıran , öğrencilerimin bilim ile ilgili sorularını içtenlikle ve sabırla yanıtlayan, Bursa Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi,Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Profesör Doktor Sayın Haydar ÖZKAN hocamızı sınıfımızda ağırladık.Bilime ve bilimin gizemli dünyasına keyifli bir yolculuk  yaptık.Bilime dair merak ettiğimiz sorulara yanıtlar aradık.

Mrt

1/İ Sınıfı öğrencilerimiz sınıf öğretmenleri rehberliğinde Harmony Hearts isimli eTwinning projesini uygulamaya başladılar.

OKULUMUZ GÜVENLİ İNTERNET ETİK KURALLARI

Şbt

3/B Sınıfı öğrencilerimiz güvenli internet günü kapsamında yaptıkları etkinliklerle farkındalık oluşturmaya çalıştılar.

Şbt

Depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

Ock

3/B sınıfı öğrencilerimiz uyguladıkları DOYASIYA EĞLENCE KIYASIYA REKABET eTwinning projesi kapsamında geri dönüşüm materyallari ile mangala tasarladılar.

Ock

Proje ortaklarımızın hazırladığı 12 logo arasından yapılan oylamada proje logosu olarak okulumuz 3/B sınıfının hazırladığı logo  506 oyun 134 ünü alarak 1. olmuştur. Sınıfımızı tebrik ederiz.

Ara

Öğrencilerimiz eğlenerek öğrenecekleri bir birinden eğlenceleri akıl zeka oyunları ile oynayacakları eTwinning projelerine başlıyor.

Ara

Öğrencilerimiz hem eğlenrek hem de öğrenerek verimli ders çalışma yöntemlerini öğrenmişlerdir.