Yusuf Köstem İlkokulu

SOĞANLI MAH. 2.TOPAL SK. YUSUF KÖSTEM ILKOKULU NO: 18 OSMANGAZİ / BURSA
Vizyon
MEKANIMIZ YÖRESEL MESAJIMIZ EVRENSELDİR Eğitim, bir gönül, birikim ve idare işidir; çünkü karşımızda insan vardır. insan, gerçeğin merkezidir ve bunun etrafında dönüp durmaktasınız. Vizyonumuz Eğitim sektöründe, Türkiye için dünya ile yarışmak, dünya ile yarışırken de milli ve manevi değerlerimizden ödün vermemektir.
Misyon
Öğrencilerimizi; Atatürk ilke ve inkılâplarına, anayasada ifadesi bulunan Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; insan haklarına ve anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmektir. Değerlerimiz kalite, çağdaşlık, güvenilirlik, bağlılık ve takım çalışması yani hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için anlayışıyla yolumuza devam ediyoruz.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
SABAH 08:00-12:50 ÖĞLE 13:00-17:50
Ulaşım
Heykelde bulunan Sönmez İş Sarayı önünden 15/A 15/B 99 15/İ otobüsleri ve Kültürpark Metro istasyonundan B/2 aktarma otobüsü ile , Heykelden Kanalboyu veya Soğanlı taksi dolmuşlarıyla, Kent Meydanından Soğanlı Minibüsleriyle, okulumuza rahatlıkla ulaşabilirsiniz… Özel aracıyla gelmek isteyenler ise; Çevre yolu botanik park karşısından Soğanlı Mahallesine dönüş yaptıklarında 200mt sonra sol tarafta okulumuzu göreceklerdir.
İL MERKEZİNDE