T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / OSMANGAZİ - Yusuf Köstem İlkokulu

Harmony Hearts- Nurturing Well-being eTwinning Projesiyle Öğrencilerimize Bütünsel Refahı Teşvik Ediyoruz.

Okulumuz, Letonya ile birlikte yürütülen Harmony Hearts- Nurturing Well-being eTwinning projesiyle öğrencilerimizin bütünsel refahını artırmayı hedefliyor. Bu proje, duygusal, fiziksel, ilişkisel, aidiyet ve sorumluluk konularına odaklanarak öğrencilerimizin iyi oluşunu desteklemeyi amaçlıyor.

Öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşen çeşitli etkinlikler aracılığıyla duygusal zekalarını geliştirmeyi, fiziksel sağlık ve alışkanlıklarını desteklemeyi, aidiyet ve sorumluluk duygularını pekiştirmeyi, ilişkilerini güçlendirmeyi ve kültürel anlayışlarını zenginleştirmeyi hedefliyoruz.

Şubat ayında başlayan etkinliklerimiz, Mayıs sonunda tamamlanacak. Bu süreçte öğrencilerimiz, interaktif ve ilgi çekici etkinlikler aracılığıyla kendi refahlarını ve çevrelerindeki kişilerinin refahını artırmak için önemli beceriler kazanacaklar.

Harmony Hearts- Nurturing Well-being eTwinning projesi hakkında daha fazla bilgi edinmek ve projeye katılan öğrencilerimizin başarıları hakkında güncel bilgilere ulaşmak için okulumuzun web sitesini takip etmeye devam edebilirsiniz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 21.03.2024 - Güncelleme: 21.03.2024 17:03 - Görüntülenme: 53
  Beğen | 0  kişi beğendi