Etiket Sonuçları: proje

Nis

Okulumuz 3/B sınıfı öğrencileri öğretmenleri rehberliğinde uyguladığı Doyasıya Eğlence Kıyasıya Rekabet Projesi nisan ayı etkinlikleri kapsamında Pıxton web2 aracını kullandılar.

Ock

3/B sınıfı öğrencilerimiz uyguladıkları DOYASIYA EĞLENCE KIYASIYA REKABET eTwinning projesi kapsamında geri dönüşüm materyallari ile mangala tasarladılar.

Ock

Proje ortaklarımızın hazırladığı 12 logo arasından yapılan oylamada proje logosu olarak okulumuz 3/B sınıfının hazırladığı logo  506 oyun 134 ünü alarak 1. olmuştur. Sınıfımızı tebrik ederiz.

Ara

Öğrencilerimiz eğlenerek öğrenecekleri bir birinden eğlenceleri akıl zeka oyunları ile oynayacakları eTwinning projelerine başlıyor.

Kas

Okulumuz öğretmenlerinden Sibel İLASLAN ve Bilal YUMRU'nun yürüttüğü etwinning projeleri ulasal kalite etiketi ile ödüllendirildi.

Haz

2/B sınıfı öğrencilerimiz yürüttükleri eTwinning projesi kapsamında yaptığı etkinlik kapsamında bursamızın tarihi dokusunu tanıdılar.

May

Out Of School projemizde yer alan öğrecilerimiz projede yer alan ortak öğrencilerle birlikte çevresindeki ağaçları tanıtan sesli e kitap oluşturdular.

May

Out Of Scholl projesinde yer alan öğrencilerimiz birbirleriyle tanıştı.

May

Out Of School eTwinning prjesi kapsamında okulumuz 2/B sınıfı öğrencileri kendilerini tanıttı.

May

Out of Shool eTwinning Projesi etkinliklerimizden olan tohum topu etkinliğimizi gerçekleştirdik.

May

Out Of School projemizde yer alan öğrencilerimiz Canva web2 aracını kullanarak proje afişi tasarladılar.

Out Of School eTwinning projemizin öğretmen tanışma webinarı yapıldı

May

2/B sınıfımız OUT OF SCHOOL eTwinning projesine başlıyor.